Yhdeksäs vihje tuli tehtyä ja olin jotenkin niin hyvässä vireessä että starttasin suoraan kymppivihjeeseen. Puolessa välissä muistin, etten ollut kuvannut lainkaan ysivihjeen vaihetta...No vahinkoko tuo?? Näin ollen saatte nyt nähdä etenemisen tuplana.

1471064.jpg

Pahin virhe paholainen näkyy päättyvän reikärivistön melkein lopussa. Jotenkin lipsahtanut ylimääräinen langankierto... Näitä sattuu, eikä voi mitään. Ihmettelin mikä mättää mutten tajunnut silloin pingottaa huivia sen kummenmin. Jos olisin näin tehnyt, olisi virhe varmasti auennut, nyt sitä on enää turha ruveta paikkaamaan.

Viimeisinpään renkulaan alkoi taasen ilmaantua tuttuja bird's eye silmukointeja. Kivaa vaihtelua muuten huivissa paljon olevaan pata tai kolmiokuvioon. Saa nähdä miten hyvin kuvio tulee oikein esiin kun tämän tästä vielä pingotan. Vihjeitä ei ole enää jäljellä kuin kaksi, joten niin sanotusti viimeisiä viedään! Nähtäväksi jää myös tuntuuko yhtään keväisemmältä kun saan huivin lopullisesti valmiiksi. Jotenkin tuntuu että kevät on myöhässä, on koleaa ja yllättävän synkkää. Missä on aurinkoiset kelit, lintujen liverrykset ja västäräkit? 

EDIT: ja heti kun purnaa niin johan alkaa toimia! Aurinko paistaa täydeltä terältä, västäräkkejä pomppii pihat täydeltä ja radiossa sanottiin että pääsysiäkin on jo ilmaantunut. Västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään eli uskaltaako jo nyt sanoa että kesä on täällä?