..tuo puu ja puistotie, kaiken muun vei aika- luulen..."

197979.jpg

En mahda mitään mutta tämä Mari Rantasilan tulkitsema biisi rupesi aina soimaan kun tartuin tähän penkkityöhön. Siinä se nyt sitten on valmiina! Tekisi ihan mieli istahtaa tuollaiselle penkille jonnekin luonnon helmaan ja vaan nauttia kuulakkaista syysauringonsäteistä joista saimme nauttia viikonloppuna.

Uusi työ oli pakko saada taas alulle ja teen samasta mallista syksyisempää designia eli oravaa lehtiharjan päällä. Tässä pörröhäntä tunnin pistelyn jälkeen.

197978.jpg

Tällä viikollla en ollut niin tuottelias. Silmät alkoivat luppaamaan jo heti 21 jälkeen kun sain tytöt nukkumaan. Julia on nähnyt kahtena yönä peräkkäin joko pahaa unta tai herätessään kesken unien pelännyt pimeää. Kamala parku 4.30 molempina öinä viikonloppuna, johon heräsi myös 3kk Erin siskokin joka muuten olisi jatkanut uniaan ties kuinka pitkään... Su-ma yö oli jo itkuton, kuulin kyllä että neiti pyöri ja hyöri sängyssä hereillä klo 3 aikoihin, vähän äännähteli, mutta jatkoi sitten untaan. Voihan tuo heräily olla jotain kasvuvaiheeseenkin liittyvää, itse panen lanttini kumminkin likoon pelon puolesta -yöt ovat jo todella pimeitä!