Lumi saapui yön aikana Vantaalle ja sopivaan saumaan! Kaulaliina on meinaan nyt valmis ja veivaa niin vietävän ihanasti että! Pituutta koko komeudella on hulppeat 195cm (mitä voi odottaa 6½ puikoilla ja 8 mallikerralla?) mutta on just mulle sopiva kun tykkäään runsaista kaulaliinoista joihin voi sitten kietoutua paukkupakkasia piiloon. Lisäksi pidempi kaulaliina mahdollistaa erilaiset kaulaankietaisutyylit. Kuka siis muka vielä väittää etteikö koolla ole väliä?

338725.jpg

Vilautin lähes valmista kaulaliinaa jota tein autossa peräkärryn hakureissulla  anopille ja sehän ihastui malliin! Taitaa osittain siis pitää paikkansan väite, että poika valitsee äitinsä kaltaisen naikkosen itelleen... Anoppi on kova neuloja, muttei tykkää yhtään kirjoitetun mallin seurannasta ja niinpä hän tilasi heti multa mallitilkun kaulaliinan kuviosta.

338729.jpg

Tässä valmis tilkku komeilee viilennettävän purulelun kanssa. Erin nimittäin pullautti ensimmäisen etualahampaan läpi Uutena Vuotena ja eilen puski viereen toinen samanmoinen!

Lankaa operaatioihin pipon kera kului 400g sekä rapiat viidennestä Isoveli Colour kerästä. Aattelin ihan mielenkiinnosta pitää kirjaa kuika paljon lankaa kulutan ja kaupasta kotiini raahaan. Vuoden lopulla voin sitten yllättyä!