Isänpäivää vietetään meillä toista kertaa.Viime vuonna tilasin Vipanoilta Isin tyttö- tekstillä koristetun paidan ja painoimme avoimessa pk:ssa Julian jalanjäljet tauluun. Isä tykkäsi niistä niin, että pakkohan sarjaa oli jatkaa. Mieheni on himo ruuanlaittaja, se on oikea superkokki ja meidän yhteinen juttu. Siksipä lahjakääröistä paljastui myös Jamie Oliverin uusin Jamie Italiassa sekä aina tarpeellisia boxereita. Erinin jalanjäljet ja Julian kädenjäljet pääsivät makuuhuoneeseemme mieheni puoleiselle seinälle Julian jalanjälkien seuraksi.

258112.jpg

Jäljet on painettu kangasvärillä pellavalle. Olikin muuten melkoinen homma saada 4kk10pv ikäiseltä mimmiltä onnistunut jälki. Kolmas kerta toden sanoi, vaikka parempikin oisi vielä voinut olla... 1v6kk Julia seisoi kiltisti kädet värissä ja painoi itse hallitusti jälkensä kankaaseen.

258108.jpg

258103.jpg

Lounaalle kutsuimme appiukkoni ja anoppini seuraavanlaiselle menulle. Sisäpaisti pihvit valkosipuliperunoiden, laakerinlehti tomaattien ja maissien kera sekä punaviinin. Jälkiruuaksi sitruunagranite (pahuksen kuva unohtui, mutta siis Köyhien Ritareiden ohjeella). Päälle vielä kahveet ja vanilijalimeviinerit. NAM!

258117.jpg

258119.jpg

Oli ihanan näköinen kynttilämeri haudoilla iltapäivän sinisen hetken saavuttua jolloin vein omalle isälleni tervehdyksen tyttöjen kera.