Aivan loistava idea käyttää helmikuu joululahjojen tekemiseen - varsinkin kun keksii ideat niille kaikkein vaikeimmille joille yleensä pohtii päänsä puhki mitä ihmettä ostaisi. Muuten hyvä idea, mutta miksi ihmeessä niiden pitää olla sellaisia joihin ei ole entuudestaan materiaalia? Mikä siis minua nyt helmikuun alla houkuttaa kohti kauppojen lankahyllyjä kuin kiiltävä harakkaa? Tunnistatko itsessäsi samoja oireita?

Kun tytöille ei uni maistunut omissa sängyissä läksin lankaostoksille - autossa jos missä takuuvarmasti uni maittaa ja äiti saa tehtyä ne tärkeät viimehetken ostokset! Lähi Tarjoustalo antoi kylmää suihkua; ei yhtäkään Huopasta joita tarviin hyllyssä, myyjältäkin tyly vastaus: langat on kaikki mitä on hyllyssä! Mukaan lähti kumminkin puikot, pyöröt ja virkkuukoukut joten jotain hyvää kumminkin. Alahuuli väpättäen autoon ja ihmettelemään mitä sitten. Aiemman ruokakauppareissun yhteydessä nappeja etsiessä kyttäsin myös lankahyllyjä sillä silmällä, mutta totesin että Huopasia tosiaan oli vaan poisto/alekoreissa. Mikä ihmeen idea onkaan siis Novitalla uusimmassa Kevät lehdessäänkin sitten esitellä malleja (patakintaita, pannunalusia ja mattoa) Huopasesta jos se kaikkien kauppojen hyllyiltä on poistumassa?????? Paniikki iskee viimeistään kun auto pitäisi startata ja suunnata... niin minne? Hyvä suunnitelma kariutuu kuin lipputangon nuppi isoisän päähän kopsahtaen ja tunne on yhtä valju ja inhottava kuin lapsena koettu vahinkopissa housuissa pakkassäässä kun sen lämmittävä vaikutus on lakannut....

Hetken toivuttuani paniikista, suuntaan autoni kölin lohko punaisena Kehää länteenpäin. Jumbon CMssähän Huopaset oli alekorissa joita jo aiemmin ostinkin. Tarve nyt oli punaisille, valkoisille ja harmaille Huopasille. Anttilassa käynti nappijahdissa saa päähäni hämärän muistikuvan pöydällä olleista POISTOeristä joihin lukeutui myös Huopaset. Sinne siis. Punaiset ja harmaata koriin, kiitos - valkoisesta ei näy vilaustakaan! Vinkiksi joka miettii Wooleja, Julioita ja Isoveljiä: Anttilassa Woolit 2e/kerä, Juliat 1,50/kerä ja Huopaset 5,99. Isoveljen hintaa en muista. 

Ja kun kerta ollaan tänne asti tultu, kerta kiellon päälle ja Prismaan. Ensisilmäyksellä ei näy missään Huopasia, toinen kerta löytää vastakkaiselta puolelta metallisen poistokorin jossa Jengaa, Ainoa ja Huopasta. Vien vanhemman rouvan nenän eestä vikat 3 valkoista Huopasta ja hetken tuumittuani korvaan loput valkoisista joita olin aatellut tarviivani vihreillä - onhan puna-vihree yhdistelmä vähintään yhtä jouluinen kuin puna-valkoinen, eikö?

Tuskan hiki selässä valuen (untsikka on toimiva ulkona pakkassäässä mutta ei hätääntyneen päällä lankahyllykön edessä kun toteaa ettei haluamaansa lankaa ole kerän kerää...) palaan autolle ja tilitän heti kaverille reissuni. Toteamme lähes yhdestä suusta että onkohan tämä Lankahamsteri jokin Novitan piilo myynninedistämiskikka???? Ainakin kohdallani se toimii! Hymyssä suin lähden ajelemaan kotiin Huopasia säkeissäni vain 1,8kg... Se siitä nykyisten varastojen kuluttamisesta, josta kait Lankahamstereissa oikeesti ois kyse..... Helmikuu saa puolestani alkaa vaikka nyt heti. Ja se jos mikä on aivan varma, ei ole pelkoakaan että helmikuun aikana menen lankaosastoa lähellekkään!

Tunnistitko sinäkin tuttuja piirteitä? Oireyhtymäsi saattaa hyvinkin olla samainen kuin minun: pulleaposkinen hamsteri!!!! Tässä helmikuun evääni

370314.jpg

Oottelen vielä posket halkeamispisteessä kutsua lankahamstereiden alablogiin, mutta pääsivuillahan oli viestiä, että kutsut kolahtelevat sähköposteihin viimeistään torstaina. Odottavan aika vaan on niin pitkä - vaikka kyseessä on vain aika huomiseen.... Urakkaan lähdetään yhtäkkiä alle 3kg:sta 4,27kg pompsahtaneen varaston voimin.

EDIT: Kutsu tuli nyt toistamiseen. Sähköpostini oli blogannut sen roskapostiin jossa niin kovin kätevä automaattisilppuri.... Joka tapauksessa, helmikuussa neulotaan yhdessä Lankahamsterit 6 -ryhmän kanssa.