Mulla on kait ollut jokin kumma neulonta burn out kun tuntuu ettei mikään etene eikä valmistu. Viikonloppu meni ihan harakoille. Likkojen (omien ja tyttökavereiden) kanssa tuli istuttua iltaa ihan liian pitkään viikonloppuna kun äijät oli möksällä, joten mikään ei neulerintamalla tuolloin oikein edennyt muuta kuin huovuttamalla valmiita Huopas-neulomuksia. Muutama silmukka silloin, toinen tällöin. Kun vielä mies piti vapaapäivän alkuviikosta oli selkeestä ettei neuleisiin tullut tartuttua kun oli kaiken lisäksi oikein mahtavat ulkoiluilmat!

Tänään sitten väkersin loppuun sekä joulukorttipussukka nro 2 että kesävyön.

395639.jpg
Pussukka menee taasen lahjaksi ja huovutetusta versiosta tulee kuva myöhemmin.  Valkoista tein aiempaa pari kerrosta vähemmän ja punaista tuli jostain syystä ainakin pituudeltaan vähemmän kuin aiemmin. Silti vaaka kertoo että painoa tuli 155g eli vain 3g vähemmän kuin aikaisemmalla kerralla.

Maanantaina virkkailin tälläsiä Huopanen-kukkasia 12 kpl.

395625.jpg
395627.jpg

En tiedä osasinko täysin tulkita ohjetta, mutta kyllä mä kukkasen näkösiä niistä sain = ) Malli siis Novita syksy 2006 malli 53. Ohjeessa käskettiin vyöhön tehdä kukkia 10, mutta nopea vertailu omalla lantioilla sai minut tekemään vielä 2 kpl kiellon päälle. Maanantaina kukat käväisivät myös pesukoneessa tullen ulos surkuhupaisina huopapalloina.

Eilen ystävänpäivänä ostin puuhelmet Tiimarista ja tänään päikkärien aikaan kun joulukorttipussukan langat oli päätelty kokosin vyön. Koonti oma sovitelma. Kiinnitin ensin ruskealla 7veikalla kukkien keskeltä, mutta huomasin koittaessani valmista vyötä päälleni, että kukat pyörivät ihan miten sattuu, joten vahvistin vyötä niin, että kukat samalla pysyvät "oikeinpäin", ompelemalla ylä- ja alaterälehtiin vielä luonnonvaaleat 7veikka langat kera helmien. Pieni punous toiseenpäähän vyötä helmien kera ja olé - kesävyö on valmis!

Vyö menee mieheni (ei veljeni kuten aiemmin sekoilin...) kaksospuolikkaalle Kaisalle  yhdeksi 30-vuotislahjaksi. Hän rakastaa kesää, kukkia ja retromeininkiä, joten veikkaan, että tästä vyöstä tulee hitti farkkujen kanssa pidettävänä. Kiinnitysidea on sellainen, että nyöritetyillä nauhoilla vain kierretään nyörit kukkien välissä olevien lankojen yli jolloin Huopas-kukat takertuvat toisiinsa. Vyö siis elää kesän makkara- ja terassikauden mukaan = )

395630.jpg

395633.jpg

Lankaa meni vyöhön 98g. Yllätyin itsekin kukkien painoa, mutta kädessäkin kukat tuntuivat yhtä painavalta kuin aloittamaton kerä ja kaupan vaakahan on tunnetusti pettämätön!