JIIIHAA! Vaikken nyt mikään Formula fani olekaan niin kyllä tollanen maailmanmestaruus suupielet hymyyn vetää! HYVÄ KIMI!

Mikäpä muu sopisi teemaan paremmin kuin Ferrarin punainen ja musta minttumaari? En enää pysy edes laskuissa monensiako minttumaareja nämä olivatkaan, oisko viides ja kuudes. Joulupukin kontit alkaa kivasti täällä suunnalla pullistelemaan pehmosia paketteja.

1003618.jpg 

Langoissa on todella eroa. Punainen on "tämän päivän" Woolia ja musta on mitä todennäköisemmin Lapen vinkkaamaa merinoista vanhaa Woolia! Musta on selkeesti pehmeämpi, silkkisempi pinnaltaan, mutta se ei pingotu ihan yhtä isoksi kuin nykyWool. Paljon ei eroa ole, mutta muutamat sentit kumminkin. Huivit ovat kuitenkin identtisen kokoiset.

Puikoille on pompannut pakkasia taltuttamaan koirankarvalankaiset lasten sukat. Tiimalasikantapäätä koitan vääntää, mutta vaikeeta on! Ei ainakaan ekaan sukkaan onnannut. Ei tämä pää ote ymmärtääkseen "nosta nurin"-termiä. En saa siitä millään kahden silmukan näköistä lopputulosta vaikka kiskoisin lankaa hampaat irvessä mahdollisimman kireälle. Onneksi tuo lankavalinta antaa anteeksi paljon ja kuka sitä kantapäätä nyt niin kovasti sillä toppasaappaassa kattoo? Pääasia että lämmittää pieniä varpaita! Jos joku viisaampi osaisi jujun juonta mulle vinkata en panisi pahitteeksi!