Monessa suosikkiblogissani on tehty yhteenvetoja vuoden käsitöistä hienoin kuvasarjoin. Itse en moiseen kyennyt, joten tyydyn vain sanalliseen toteamukseen

kaulahuiveja                    2
pipo                              12 (kiitos pipoviikkojen)
kauluri                            2
haisuli                             2
työt huopasesta             15
huivi                                4 (fifi II, zetor, flower basket ja mystic waters)
minttumaari                     8
sukka                             1
kassi                               1 (vuorta vaille valmis)
ristipistotöitä                   9
YHTEENSÄ         47 neulottua ja 9 ristipistotyötä

Kulutettua lankaa 5887g. Kävin läpi arkistoni ja huomasin että suurin osa neulonnoista oli valmistunut oikeastaan elokuun jälkeen. Hyvä suoritus siis vajaassa puolessa vuodessa - ja ei mielessäni ei käynytkään että tuplaisinko kulungin ensi vuonna, älkää luulkokaan! Kahtotaan mitä ehditään! Ristipistoissakin suurin osa töistä oli todella isoja Bastinin malleja, joten muutaman sääligramman kai niistäkin DMC-langoista saisi ; )

Kun aloitin blogin pitämisen syyskuussa 2006 tein vain ristipistoja. 2007 vuoden alussa kait lisäsin blogin tekstiin sanan neulonta hivenen arastellen, mutta kuten viime vuodesta näkyy voisi blogin esittelyteksti olla ristipistoja ja neulontaa sijaan neulontaa ja ristipistoja. Rimakauhua ja Rakkautta sarjakin alkaa toiveuusintana  3.1. ja joululahjaksi veljeltä saatu tallentava digiboxi tuli juuri parahiksi!!!! Kuka kotiäiti jaksaa valvoa noin myöhään (ikäkään ei taida tulla ihan yksin...)?

Summa summarum Huopanen tuli viime vuonna hyvinkin tutuksi kuin myös erilaiset pitsihuivit, varsinkin minttumaari, jonka ohje on varmaan syöpyny aivokoppaani ikuisiksi ajoiksi. Ei siinä, ihana malli eikä kertaakaan ole tylsistyttänyt tehdä! On ihana neuloa kaunista lopputulosta muissa maailmoissa television ääressä ilman että tarvii tuijottaa non-stoppina neuleohjetta! Sukkia voisi neuloa ensi vuoden puolella hieman useamman parin, olkoot se Uuden Vuoden lupaukseni! Lankaa on varastossa yllinkyllin, joten koitan malttaa pidättäytyä langan hamstraamisessa. Jonkinlainen tavoite voisi olla, että kaikki langat mahtuisi yhteen isoon muovisäilytysboxiini, mutta se taitaa olla suorastaan utooppinen ajatus kun nyt ko boxi on ääriään myöten täynnä, puolet pienempi ilman kantta tursuaa yli lankaa ja lankaa löytyy vielä isosta paperikassistakin lähes kassinkahvoihin asti....niin ja keräsiä siellä täällä kirjahyllyssä, atk-pöydän laatikoissa ja rahin sisällä...huh ei kerrota kaikkea!

Joululahja parhaalle ystävälleni Hannelle lähti Saksan maalle niin hippulat vinkuen kun sen sain valmiiksi että unohdin vallan kuvaamisen. Tässä kumminkin lahjahuivi kuvattuna ja se on tietysti tuttu ja turvallinen ja niiiiiin kaunis Minttumaari! Ruskan värit parhaimmillaann.

1175007.jpg

Sylissään hänellä myös Huopasesta tehty sydänruutu (joita väsäsin sarjatuotantona lankahamsteri-tempauksen aikana helmikuussa), joka Jouluaattona herätti hilpeyttä sen käyttötarkoituksia arvuutellessa. Ite olin ajatellut sitä lähinnä pieneksi pyötäliinaksi kynttilälautasen alle tms mutta villein idea oli saunapefletti = ) Loppujen lopuksi sukulaisista suurin osa päätti tehdä niistä taulut takkahuoneisiin tuomaan vähän retrotyyliä taloon.

1175006.jpg

Ja jotta huivirintamalla olisi tänäkin vuonna yhtä tuottoisaa liityin heti tähänkin....liity sinäkin.
1175173.jpg
Eka vihje paljastettiin tänään! Viime kerrasta oppineena katson pari vihjettä ja päätän sitten toteutanko ja millä langalla!

Ihana ja onnellinen vuosi takana ja toivottavasti vähintään samanlainen vuosi edessä! Vielä kerran Onnellista ja käsityörikasta Uutta Vuotta 2008!