Bastin tuntuu edityvän vauhdilla. Mulla on kait ollut moukan tuuri, että olen valinnut symboleita sellaisessa järjestyksessä että niitä pistellessä työ etenee kivan loogisesti eli ei tarvii koko ajan olla vaihtamassa lankaa neulassa. Toiset kymmenen tuntia on takana eli mittarissa on nyt 20h pistelyä. Oikein ahmin mallia!

Kun olkikatto alkaa jurppia siirryin välillä lintuihin ja taas takaisin. Seuraavaksi taidan tehdä koko tän q-snaps alueen valmiiksi, jonka jälkeen siirrän sitä ylös ja oikealle jotta saan ylimmän linnun tehtyä, mahdollisesti myös yläreunusta ja siitä pikkuhiljaa "keskiparrua". Vieläkin on vähän epäselvää pistelenkö "Marjolein Bastin" signeerauksen työn reunuksen alareunaan vai sommittelisinko tuota ympäri kiertävää nauhaa niin että ympyrä sulkeutuisi... Täytyypi vielä sitä mietiskellä.

Taulu taitaa löytää paikkansa meijän keittiön seinältä jonka ikkunasta oma lintulautamme näkyy. Ja mikä ilahduttavinta talitinttejä tuntuu olevan ainakin meijän laudalla päivittäin ja taitaa tässäkin painotus olla talitinteilla.

Olisiko puolet tehty kun olkikatos on valmis? Sitten voikin jo vähän aavistella lopullisia tunteja = )

496001.jpg