685467.jpg

Vähän puurtamiseksihan tämä menee kun tekee itelleen niin tiukat valmistumisaika haaveet! Nautin silti suunnattomasti tuon sipuleineen maasta revityn kukan pistelystä sekä työkalujen muodostumisesta kun taasen keltaiset laudat ja kottikärry vähän rupesivat jo tökkimään! Tavoite oli saada koko kärry valmiiksi tällä viikolla, mutta se jäi vajaaksi vaille yhtä värisävyä...grrrrrr

Kuten huomaatte, tällä viikolla on työ edistynyt huimasti eikä ihme sillä pistelytunteja kertyi tälle viikolle 17h! Kerrankin sain pisteltyä joka päivä ja jotta homma etenisi pistelin myös illalla. Toivonkipinä on ailahtanut sydänalassa; 6 viikkoa takana, viisi viikkoa mummoni 86v syntymäpäiville... Reilusti yli puolen välin ollaan ja jos toinen sivusta menee yhtä nopeesti niin mahikset ainakin teoriassa pistelyosuuden valmiiksi  saantiin ovat olemassa. En silti nuolaise ennenkuin tipahtaa, näiden pienten reunapirulaisten kanssa tuhlaantuu enemmän aikaa kuin ison keskiosan kanssa. Siinä taas nähdään langanvaihtojen ja ennenkaikkea oikeansävyisten lankapuolien löytämisen sietämätön hitaus!

Neuloville kanssasisarilleni tiedoksi, että myös Fifi II the second on pompannut puikoille ja edistyy vaihtelevaan tahtiin tämän työn vuoksi.