Viimeinen vihje tähän SSS-huiviin on julkaistu jo aika päivää sitten. Ryhmässä oli kysely, missä vihjeessä yhteisneulojat ovat menossa. Ihan harmittaa suunnittelijan puolesta, että suurin osa (38%) on Pollsin kyselyssä ilmoittanut ettei malli ole lainkaan edes aloitettu. Muut vihjeet eivät yllä edes 10% joten... Huivi on mielestäni kaunis ja haastettakin tarjoava. Ekassa vihjeessä kompuroin niin urakalla, että ihmettelen sitä vieläkin. Jollainlailla olen itse tykännyt neuloa tällaista suorakaiteenmuotoista huivia enempi kuin alati levenevää kolmiohuivia, mutta nämähän on niitä makuasioita. Jotenkin tuntuu että homma etenee kun puikoilla pyörii tasaisesti 138 silmukkaa eikä epätoivo pääse nousemaan puseroon pyöröjen natistessa liitoksistaan jättikolmiohuivin parissa.

1399754.jpg

Eihän tämä oma tilannekkaan hirveesti mairittele suunnittelijaa, joka julkaisi ohjeen per viikko 12 viikon välein. Nyt tämä viides vihje on kumminkin selätetty ja ollaan taasen askel lähempänä puoliväliä. Ainakin tällä minun valitsemallani lyhyemmällä huivi mallilla tuntuu ettei huivista tule ainakaan omaan tarkoitukseeni liian pitkä, vaan tulee varmaan aikas passeli harteille. Huiviin ilmestyi tuommoiset veikeät keskuspyörylät tämän vihjeen aikana. Mieli tekisi kurkistaa loppupään vihjeitä tuleeko huiviin samanlainen lopetus molempiin päihin, mutta olen ainakin vielä malttanut mieleni ja loppu on siis edelleen itseltäni salassa. En edes ole käynyt ihastelemassa muiden kuvia ryhmän sivuilta josta tilanne saattaisi paljastua.

Kylläpä muuten tuntui tuo veli virolainen lanka kuin joltain rautakangelta vaikka aiemmin se tuntui suht ohuelta. Tämän se teettää kun paahtaa tällaisella lähes ompelukonelangan paksuisella langalla (näin ainakin minusta alkuun tämän langan kanssa tuntui....) huivia eteenpäin vihje vihjeeltä, osaakohan sitä enää palatakaan normaalipaksuisiin lankoihin?