Ristiäiset oli ja meni jo heinäkuun puolella. Prinssi oli kiltisti, mutta kasteen hetkellä suuttui -liekkö vesi sittenkin ehti jäähtyä liiaksi kastemaljassa. Nimeksi tuli VERNE WALTTERI. Tässä komistus.

1790664.jpg

Kuten huomaatte, ristiäishuiviksi tarkoittamaani Spring Shawl Surprise-huivia ei ole harteillani, joten se jää odottelemaan seuraavia juhlia tai kesälomamatkaa elokuun lopulla. Sopivaa yläosaa vaan ei yksinkertaisesti löytynyt huivin pariksi. Onneksi mustat caprit ja Marimekon tunika sentään löytyivät! Häpeän tunnustaa, että huivi on edelleen pingoittamattomana käsityökaapissa...

1790677.jpg

Neulova, polkkaava ystäväni TuijaM poikkesi Verneä katsomassa ja toi vauvalahjaksi muun muassa nämä ihanat tummansiniset Baby Booteesit. Katsokaa mitkä napit!!!! Sopivat pojan nimeen just eikä melkein! Lankana Wool ja painoa näillä 21g - tiedoksi Tuijalle.

1790669.jpg

Käsityöt etenevät ällistyttävän hitaasti -aikaa neulomuksille vaan ei ole tarpeeksi, kolmessa max 3vuotiaassa on nyt käsityötä kerrakseen ja kerroksen silmukkamäärät jo melkoisia... Jossain vaiheessa kumminkin jotain grammoja kartuttavaa luvasssa pukin konttiin. Ja huivinkin lupaan pingottaa!