420340.jpg

Tässäpä Hamsterikuukauden saldoni 2358g eli 10 kpl sydäntabletteja, 2 kpl Huopanen tumppuja (sydän ja metsä-Jussit), 2kpl joulukorttipussukoita, kukkavyö sekä pieni ja iso Haisuli.

Tutuksi kuukauden aikana tulivat paksut puikot, oikein, nurin, langanvaihdot ja päättely. Uusia juttuja olivat i-cord (idioottiputkeksikin muistelisin sitä mainituksi useissa blogeissa) sekä virkkaus (jossa vielä käsialassa hiomista, mutta onneksi nämä vielä huovutettiin koneessa). Tumppuja en ole koskaan tehnyt, mutta niiden helppous yllätti! Haisulit taas kuuluivat osastoon "pakko tehdä" ja niistä on ollut tytöille suurta iloa!

Huopasesta sen verta kanssasisarilleni: tableteissa punainen väri kenkkuili eniten. 7kpl punapohjaisista 3kpl onnistui täydellisesti, lopuissa on sanomista, toisissa enempi, toisissa vähempi. Vihreä oli kaikkein helpoin - ei ylimääräisiä krubuja. Tumppujen huovutuksen yhteydessä opin, että nurin kerrokset eivät erotu sileästä neuleesta konehuovutuksen jälkeen mitenkään (ainakaan meidän koneessa) joten korostukseksi haluamani kohoneule (2 krs nurin) kuvion molemmin puolin jäi vain haaveeksi. Valkoinen väri "pienenee/kutistuu" kaikista vähiten joka tuli esiin korttipusseissa. Harmaa Huopanen haisee selvästi lampaalle, voisi sanoa jopa voimakkaasti. Muita värejä neuloessa ei ollut lampola fiilistä. Tämä erityisesti tarkkanenäisille tiedoksi! 25 kpl Huopanen-rullien kokemuksella voin todeta, että solmu löytyy joka kolmannesta kerästä tai sitten minulla vaan on ollut huono tuuri keriä valitessani!

Kukkavyö menee osaksi 30v lahjaa, tumput miehelle ja minulle käyttöön, Haisulit on jo kovassa käytössä leikeissä. Loput päätyvät joulupukin konttiin, joten tänä vuonna ollaan todella ajoissa lahjojen suhteen!

Kuukausi oli hauska ja antelias, mutta puikot saavat nyt levätä ja viilentyä. Tylppä neula palaa kätösiin useamman projektin myötä ristipistojen puolella - kuukauden aikana en ole koskenutkaan evenweaveen, DMC tokkiin tai q-snapseihin. Nyt on taas niiden aika. Useampi lankarulla minua tuolla huutelee sukiksi haluavansa, joten niitäkin varmaan rinnalla tullaan tekemään kun kaavion tuijotus alkaa vuorostaan tympiä.

Ensi vuonna uudestaan? Ehkä!