Pääsimme isännän kanssa kaksin Tallinaan isovanhempien jäädessä kaitsemaan jälkikasvuamme. Voi että oli ihana matka, aurinko paistoi lämpimästi vaikkakin tuuli tuiversi ajoittain melko rivakasti tehden menomatkasta vellovan Nordic Jetin paatilla.

Vanhassa kaupungissa viihdyttiin ja siellä oli iloksemme jotkin kolmipäiväiset vanhanajan markkinat, joista perjantai ensimmäinen päivä. Tallinnassa vietetiin myös lasten päivää, joten alkoholin myyntiä oli rajoitettu mikä mielestäni oli vaan hyvä juttu!

Tarkoitus oli mennä nauttimaan ja rentoutumaan ja sitä teimme. Ilman ostoksiahan ei tietenkään voi Tallinnasta lähteä ja niinpä mukaan tarttui lanka kahdessa eri muodossa sekä vaatteita. Jotenkin Estonia sekoitti pääni enkä löytänyt mieluisia vaatteita kuin Esprit merkistä = )

630588.jpg
DMC-tokista riittää kaverillekin, virolainen liukuvärjätty 300g vyyhti tulee omaan Fifi huiviini ja kesäkassi oli lempparilöytö - just sopiva omille kamoille ja tytöjen muutamalle vaipalle ja silti sopivan kevyt ja kesäinen!

Ikäväni Tallinnaan mua vaivaa, ei päästä irti otteestaan.... Tallinnaan on päästävä uudelleen kesällä vaikka lastenkin kanssa!