Kohta alkaa aika olla vähissä lankojen hamstraamiseen - Lankahamsterit tulee ja jyräävät läpi helmikuun. Ja se on hyvä juttu, sillä muutama kerä kauppakärryyn silloin tällöin ei välttämättä enää mene läpi miehelle kun kaapit alkaa tursua keriä, vaikkei niitä nyt niiiiin kamalasti ole. Omaan kaliiberiin tietysti läjä on valtava. Tässä toiseksi viimeiset hamtraukset eiliseltä kauppareissulta. En voinut jättää alelankoja koriin - nehän suorastaan huusivat päästä kätösiini! Huopaset lähti 4e/kpl ja Foxit 5e/kpl (vein viimeset kaksi tummaa ruskeaa ja 5e lapun alla oli aiempi tarjous 7,99 joten olen tyytyväinen löytöihini).

368276.jpg

Strategiaa Lankahamstereihin on hiottu tämän aamun aikana oikein urakalla. On laadittu neulontasuunnitelma ja siinä meinataan pysyä. Tosin, suunnitelman toteuttamiseksi on viimeistään huomenna käytävä hakemassa muutamat kerät sekä puikot,pyöröt ja koukut. Tarkoitus olisi tuhota nuo Foxit lapsosille pehmoiksi, Huopasia hyppää puikoille/pyöröille tuleviksi joululahjoiksi ja itselle ajattelin tehdä kesäksi 7veikasta jota jo aiemmin hamstrasin topin. Näiden lisäksi haikailen virkkauksen opettelua, jolloin syntyisi myös kaksi joululahjaa lisää. Mikäli suunnitelmani/strategiani on niin laimea että muka saan nämä kaikki tehtyä (just joo...) on varasuunnitelmissa koiralla villajumpperia, bonchoihin on lankoja jos virkkuu alkaa rulettaa jne jne. Näillä eväillä siis eteenpäin. Suunnitelma on haastava, mutta niin pitääkin olla! Olen tyytyväinen jos edes puolet suunnitelluista saan tehtyä helmikuun aikana!

Salainen projekti on myös edennyt merkittävästi - tosin ei omalta kohdaltani. Tuija on pistellyt kuin jonkin vimman riivaamana ja valmiiksi ovat ehtineet jo orava sekä kaksi lintua ruukun kera. Tämä on tietysti hänen strategiansa Lankahamstereihin. Sulkee korvansa huhuilevilta puikoilta ja varastoi neulontahimoaan jolloin helmikuussa puikot sauhuaa niin että käsiin ilmestyy pienet rakot! Itse olen väsymättä valmistanut pipoja, pipoja ja pipoja. Ne on olleet tosi kivoja ja pieninä töinä tuoneet uskoa että neulontahomma alkaa palautua mieleen. Mies tosin jo epäilee viimeistä pipoa kilistellessäni, että kohta iskee jännetupintulehdus. Näinhän ei saa käydä - tulkoot sitten vaikka maaliskuussa kun tempaukset on ohi!