Elikkäs tämmöiset hahtuvakerät olisi tarjolla. Väri kauniit ruskan sävyt; ruskea, harmaa, oranssi. Valmistaja Oü Rewool 100% villaa 125g+140g+135g elikkäs 400g. Ite en huovuttamisesta niin innostunut Huopanen langan huovuttamisen jälkeen ja anoppi luopui ajatuksesta tehdä näistä lahjusta vietäväksi. Joten hänen piikkiin myyn ylimääräisinä nurkissa pyörivät vyyhdit. 10Eur ois pyynti plus toimituskulut. Lähetä viestiä sähköpostiini joka löytyy oikeelta ylhäältä ekasta palkista.

Ninnu oli ilahduttanut minua tällä tunnustuksella!

Kiitos Ninnu ja olet itse ansainnut tämän samaisen tunnustuksen! Ja ideahan oli jakaa tätä eteenpäin blogeille/ihmisille, jotka ovat tärkeitä, inspiroivia, kannustavia ja ja ja... Luovutan tämän kaikille lukijoilleni, mutta poimin omista seurakeistani muutaman:  TuijaM (pistoksissa) joka jättikäsityön lisäksi ehtii tehdä vaikka kuinka paljon kauniita käsitöitä ja kuten aiemminkin on mainittu on kaiken tämän oman käsityöinnostukseni alku ja juuri, Nia (sisustusunelmia) jonka blogin päivitystä odottelen aina innolla, paljon hyviä kuvia, mielenkiintoisia sisustusbongauksia ja vinkkejä sekä TiinaF (Tiina puikoissa) joka poikalaumansa keskellä ehtii tehdä PALJON ihania käsitöitä ja jonka kuvat ovat aina priimaluokkaa!

Kevätpäiväntasaushuivi KAL etenee, mutta huomattavasti hitaammin kahden rinnakkain neulottavan huivin kanssa... Piakkoin kuvaa näistä "kaksosista".