Jotain pientä valmistuu eikä ne ole ollenkaan niitä mitä pitäisi valmistua. Yksi huovutusprojekti meni reisille, mutta meinaan sitkeesti tehä uusinta vedoksen. Toivottavasti lanka riittää. Yksi joululahja odottaa vielä tekijäänsä vyyhtinä, joten edessä on hirmuinen kieputus keittiötuolien ympärillä ennenkuin pääsen itse asiaan.... huoh!

Ehkä pientä joulupaniikkia on havaittavissa... Joulukortit on kirjoitettu, mutta ovat postimerkkejä vailla, enää muutama ostolahja puuttuu, kalkkuna on tilattu ja joulukinkun paistoa on jo testattu. Toisaalta paljon on tehtynä ja valmiina, mutta oi miksi välillä tuntuu että kiire iskee kumminkin ennen aattoa? Mummon huivikin oottelee vielä sitä viimeistä vihjettään Mystic Watersissa - missä välissä senkin ehtii neulomaan kun ohjeet on olleet kilometrin pituisia tähänkin saakka ja aikaa on rajallisesti, veikkaan että vikalla jouluviikolla vielä vähän enempi rajallisesti!!!! Onneksi joululaatikot saan tehtyä pakkaseen ensi lauantaina ja sunnuntaina isomman mennessä leipomaan mummalle joululeivonnaisia laitan pienemmän prinsessan päiväunille ja alan paketoida joululahjoja. Kait olo sitten vähän helpottaa!

Olo helpottui jo huomattavasti kun sain synttärilahjan ystävältäni. Kiitos Tuija! Näillä lupaan tehä itelleni uudet unisukat - saa nähä kuuluuko sohvan nurkasta enää näiden jälkeen metallisten puikkojen kilinää!

1114175.jpg