Mitäpä sitä ei lapsille tekisi? Näin tuumasi mies ja kyhäsi tällaisen autotallissa, valoi sen pihaan kaatumattomaksi, maalasi ja asensi vielä amppelille vaadittavan raudan! Liukumäen "majan" reunalaudoitukseen on kuvioitu joka seinustalle eri kuviot; salmiakki, pallo ja sydän. Jotain Re-Dotakin löytyy elikkäs portaiden kaiteen puolat sekä ennen liukuosuutta oleva vaakasuora puola ovat peräisin vanhasta rappusten portista.

640421.jpg

Väri on valittu huolella luontoon sopivaksi/häviäväksi ja on vihreä joka taitaa olla koko perheen suosikki väri ; ) Ensin mietinnässä oli sini-puna-keltainen ilotulitus, mutta olisi se ollut aikas silmiinpistävä tuolla takapihalla. Liukupellin loppuun on lisätty lauta, jottei terävästä pellistä tulisi turhia naarmuja. Tämä kaikki on siis syntynyt mieheni ruutupaperi hahmotelmasta omin käsin tähän lopputulokseen! Mietinnässä on vielä tulisiko alla olevaan tilaan leikkimökin tapainen tila kioskiluukulla.

Nuorimmaisemme Erin, joka vasta harjoittelee kävelyä taaperokärryjen tai käsien/käden varassa, on liukumäen pihalle ilmestymisen jälkeen saanut lisänimekseen Hurja-Erin, koska neiti kiipee suvereenisti siskon perässä rappusen ylös ja ilman minkäänlaista suojeluvaistoa haluaisi myös tulla joko rappuset tai liukuosan pää edellä! Meillä näköjään siis kiivetään ja liu'utaan ennen kävelyä.

Posti-Pate toi meille eilen kauan odotetut Piltti-Bona kampanjan keräilytuotteet. Ehdin jo harmitella, että tokko saammekaan halumiamme kirjoja kun viimeksikin Lego-käräyksen kirahvit jäi saamatta ja vaihtuivat Baby Einstein kirjoihin. Mutta tällä kertaa onnisti ja arvaa vaan kuinka monta kertaa nämäkin on jo luettu ja läpikuolattu??? Sanoisin, että kerrankin kunnon kirjat joihin etikettejä kannattikin keräillä!

640444.jpg