eli Bastinin Spring in the Garden malli lähti viime maanantaina liikkeella SAL-projektina jossa siis useampi pistelijä pistelee samaa mallia omalla tahollaan. Mahtava nähdä miten eritavalla me edetään työssä - jo pelkästään aloituskohta voi olla vaikka keskeltä, ylä- tai alareunasta....

602371.jpg

Tässä meidän Urho-chihuahua nauttii aamuauringosta ja huokaisi syvään kun esittelin sillekin tuota ihanaa mallia - taasko pistellään jotain????

Mietin tässä, että se miksi aloitan aina keskeltä työtä johtuu varmaan pitkälti vain omasta laiskuudesta! En jaksa laskea missä olisi mallin reunakohta kun näissä isoissa töissä joissa malli jatkuu ties missä on keskikohtaakin jo vaikea metsästää. Aloitin siis SitGn tuttuun tyyliini keskeltä, mallikirjasessa sivulta 9. Vihreetä on siis riittänyt, mutta onneksi se on lempivärini. Kauhistelinkin jo mielessäni, että jos reikäkattilan väriksi olisi valittu iloisen pirteä retroväri keltainen olisin varmaan kilahtanut - keltainen ei kuulu lempiväreihini ollenkaan! 17 tuntia olen nyt pistellyt tän viikon päiväunien aikaan ja tulos on tässä:

602372.jpg

SitG edistyminen päivittyy aina maanantaisin.