Me ollaan useesti testattu väite "Prisma on halvempi kuin CM" ja tultu tulokseen että kissan viikset! Ainakin meijän ostoskärryrundimme tulos on puoltanut CMää, liekkö syy sitten Lorumaan 7 Eur alennuskupongeista vaippojen Megapakkauksiin vai mistä. Sähkölaskusta tulee kumminkin koomisesti S-bonusta (täytyy varmaan kilpailuttaa Helsingin Energia). Ärsyttää myös muuten Bonuksen maks kahden kuukauden käyttöaika kun Plussaseteleissä samainen käyttöaika on vuosi! Joka tapauksessa Bonusta kertyy kuukausittain noin parin euron verran ja valitettavan usein ne menee meillä aina vanhaksi. Vaan ei enää! Keksin että kerään parin kuukauden Bonukset nippuun ja kipitän Prisman lankahyllyille, jolloin voin hyvällä omalla tunnolla noukkia ostoskoriin "ilmaiset" langat!

Eilen Bonuksia oli kympin verran, ja kun Mies oli muksujen kanssa passitettu CMn puolelle vaippa ja lastenruokaostoksille josta ne löytäisin helposti, puikkelehdin itse Prisman puolelle lankahyllyjen väliin. Täytyy sanoa, että valikoima on huomattavasti parempi  kuin CMssä. Sukkis oli tarjouksessa 1,55Eur ja Seiskaveikka, sellanen veikee lähes neon keltainen 2,80Eur. Sukkista oli jäljellä enää haalean sinisiä keriä, mutta harmittelen silti etten ottanut paria kerää tohon hintaan mukaan! Sen sijaan koriin sujahti Miehen perinteisiin Jussi-sukkiin sopivat langat (seiskaveikka 3,75Eur) ja muutamat puikkopakkaukset. Oma puikkovarastoni on niin suppea, että käydessäni jo ostamieni lankojen suosituspuikot läpi totesin, että lähes kaikki uupuu... Niinpä kassi kilisten, onnellinen hymy naamalla palasin tuttelia kärryyn lastaavan perheeni luokse!´

321263.jpg
Neulominen alkaa varmaan arveltua nopeammin, sillä Turva työ on kuluttanut jo 1,5 tokkaa DMC 764 vaaleata sävyä eikä loppua vielä kyseiselle sävylle näy. Lankavarastostanikaan ei löytynyt enää kyseistä väriä. Muutenkin työ on syönyt kiitettävästi kaikkia kahdeksaa käyttämäänsä sävyä, joten taidan piipahtaa joku päivä Sinooperiin ja ostaa nuo kyseiset tokat sieltä vaikka niiden hinnat onkin ihan ryöstöä! Lankavajeita on muitakin DMC-lankojen puolella, mutta talous ei nyt anna myöten, joten tuntuu turhalta tilata kotimaisista ristpistoliikkeistä vain muutamaa hassua tokkaa....

Katotaan saisinko tänään päiväunien aikaan työn siihen pisteeseen, että sen teko tyssää langan puutteeseen ja pääsen käsiksi puikkoihin. Tuon kuvan näytille kun näin käy!

Joka tapauksessa Hyvää Uuttaa Vuotta 2007! Rullatkoon vuosi eteenpäin kuin lankakerä ja tuokoon monta käsitöiden tuomaa riemua matkan varrella tullessaan!