280583.jpg

Eilen se ruljanssi sitten alkoi! Viime viikolla tuli KuntoPlussasta tilaamani DVD (2,90Eur) Tehokas rasvanpoltto. Kun pimeys laskeutui vetelin verhot visusti olkkarin ikkunoiden eteen ja DVD sisään. Olin aiemmin katsonut läpi millasia liikkeitä ohjelma sisältää ja nyt sitten vaan tosi toimiin! Julia nauraa käkätti seuratessa äidin hosumista ja isäntäkin tuli Erinin kanssa sohvalle jumppa-alueen viereen ihmettemään mitä olkkarissa oikein tapahtuu.

Rankimmasta ohjelmasta tietty aloitettiin - ei tässä mitään kermoja olla! Ohjelman kesto ois ollut 50 minuuttia. Jaksoin rääkkiä tasan 35 minuuttia. Todella tehokas ohjelma sen voin sanoa! Hiljaa virtaa Vantaa - nimittäin hikeä urheilijan kasvoilla. Mä olin kuin tiskirätti tai uitettu rotta - tässä taas näkee tuplavaunujen työntämisen hyödyn! No kait se on peruskuntoa pitänyt yllä mutta heti kun tuli isompi rääkki se vaati osansa! Yhtään ei helpottanut ajatus päässä että jos ohjelman kokonaiskesto on 50min niin olin jo reilusti voiton puolella, mun tuurilla kesken jättämäni sarja oli viimeinen ja sen jälkeen oisi venytelty. Mutta kun ei pystynyt. Naisäänen kommentit ohjelman aikana "Tämä tuntuu jo todella raskaalta" saivat minut pukahtamaan "Ai älä!!!! Niinkö meinaat" ja ne kaksi mallimammaa vaan jatkoivat hymyssä suin ohjelman tekoa ilman punan tai hikikarpaloiden häivääkään! 

Juomatauottomuudesta saa DVD moitteita. Suuni oli kuiva kuin Sahara kun kroppa täristen, sydän hakaten tuhatta ja sataa, pitelin huterilla käsilläni isoa vesituoppia ja join ahnaasti. Tykkään jumpista jotka on niin extremeä että tunnin jälkeen ihan tärisen. Mottoni varmaan on että kun tuntuu niin takuuvarmasti on jotain hyötyäkin. Suihkun jälkeen peilin edessä oli pakko itseltä kysyä "Missä palaa?". Koko naama oli ihan tulipunainen vielä pitkään jumppasession jälkeenkin. Toinen nimeni on kait Hätäraketti!

Jo illalla paikat oli kipeenä. Venyttelin kyllä suihkussa, mutta ihme ettei tollanen rääkki pitkän tauon jälkeen jossain tunnu. Aamulla paikat ei olleet yhtään sen vetreemmät, mutta yhteistyöhaluisemmat kuin olin ikinä uskaltanut edes toivoa.

Se on varma, että tämän DVDn tahdissa pompitaan olohuoneessa, matto rullattuna pois tieltä, vielä monen monta kertaa. Litteän vatsan vuoro on myöhemmin, annetaan nyt ensin rasvan palaa niin että maha tulee Poutun alta näkyviin = )

Kamera on veljeltä lainassa, mutta mitä järkeä vielä tuoda esiin neulomukseni kun toinen pari uupuu???Malttia, toinen pari on aloitettu eilen. Pirun hitaasti vaan tuntuu etenevän kun saat kokoajan seurata ohjetta ja plärätä kirjaa ees taas miten eri kavennukset ja värien tuonnit tehtiinkään ja taas takasin ohjeeseen että miten monta kierrosta se nyt sitten olikaan... Mutta tulossa on.