Mystic Waters KAL on todella haastava, mutta samanaikaan mukava ja äärimmäisen koukuttava huiviprojekti. Tätä ei todellakaan voi sanoa telkkarineuleeksi, sillä jo pelkässä oikealla rivillä pysymisessä on oma haasteensa kun kakkosvihjeessä printtejä vierekkäin tuli kolme kappaletta. Seuraava vihje jo ihan hirvittää millaisen leikkaa-teippaa ohjeen saan aikaiseksi. Avuksi riensi ristipistomaailmasta enempi tuttu magneettitaulu mustine magneettiliuskoineen joilla pystyi kivasti rajaamaan meneillä olevan rivin. Jos tällainen kotoa löytyy suosittelen lämmöllä! Epäsymmetrisyys tuo myös mukavia tarkastuslaskemisia ja purkamisia neulonnan edetessä. Juuri kun luulet muistavasi jonkun pätkää ohjetta ulkoa tuleekin seitsemän oikein kaksioikein takakautta yhteen sarjan sijaan vain kuusi oikein ja sitten kavennus.

1035715.jpg

En ekan vihjeen neulomuksesta kuvaa ottanut vaan aattelin että kuvataan sitten tokan jälkeen. Kuvaaminen alkaakin käydä aika kimurantiksi kun 80cm pyöröissä alkaa tulla "raja" vastaan. Toivotaan että jokin tolkku tästä kumminkin irtoo mitä täällä tällä hetkellä oikein neulotaan.

1035710.jpg

1035712.jpg

Zoomia keskikuvioon, tuo "joulukuusi"-reunus seuraa reunoilla. Tosiaan anteeksi kehnot kuvat.

Huivi tulee joulupukin konttiin isomummolle ja väri, tuo Seiskaveikan sini-harmaa sävy 016 joka muuten jäisi multa aivan varmasti ostamatta, on valittu hänen mieltymystensä ja talvitakin värin mukaan. Ennen en ole huivia 7veikasta neulonutkaan ja tämä on myös samalla ensimmäinen kärjestä aloitettu kolmiohuivi, joten kammoksuen jo oottelen pingotusvaihetta, että miten suoran reunan saan väsättyä...pieni perfektionisti-minä nostaa aina pingotuksessa päätään sisälläni.

Huivi imee lankaa kuin synti - toinen kerä on jo aloitettu ja minä kun luulin että kyllähän nyt 300g yhteen huiviin riittää. Täytyy metsästellä samaa värierää olevaa kerää lähikaupoista tai sitten tehä uusi retki Itäkeskukseen jos langan kulunki on tätä samaa luokkaa! Huivi taipuu kuvioon 5mm pyöröillä - saas nähä lähenteleekö lopullinen koko enempikin shaalin kokoa kuin hartiahuivia. Tuntuu että huivi on jo melkoinen ja projektin alussa kerrottiin että huivi ehtii juuri parahiksi joulupukin konttiin. Koska marraskuu on vasta aluillaa ja vihjeitä on tippunut nyt viikon välein luulen olevani pahemman kerran nesteessä ja syvissä vesissä pyöröjeni kanssa joulukuun alussa jos sama vihjevauhtipaljastelu jatkuu. Nyt kerroksia valmiina 184 kpl. UGH!