Pelko perälihaksistoani krampaten horjuvin askelin painoin päättäväisesti kädet kylmän kalikoina ja nihkeinä nieleskellen kohti hammaslääkäriin tämän aamuiseen tarkastuskäyntiin. Ihan hävettää, mutta viimeksi hamplulekurin penkkiin on tosiaan istahdettu 8 vuotta sitten. Sanoinkin että hampaani ovat ihan kamalassa kunnossa kun lääkäritäti sanoi että "jahas, katsotaanpa sitten!". Joskos jo pelkkä hammaslääkäriin meno oli minulle shokkihoitoa niin niin oli tuomiokin: 1 reikä ja 2 pientä alkavaa joita voidaan vaan seurata. Kunnallisella puolella mielenkiintoisesti käytettyä muovipaikkaa ja pari pigmenttivirhettä. Hammaskiveä reippaasti, johon kuulemma menee enempi aikaa kuin noiden reikien paikkaamiseen. Oikeesti, kivi vierähti sydämeltäni ja ryhdyin jopa yltiöpäiseksi tilaamalla seuraavat ajat ens perjantaille ja sitä seuraavan viikon tiistaille ja perjantaille joiden jälkeen hampaat on taas kunnossa ja vuoden päästä sitten taas katotaan!

Lähdetään ensi alkuun puudutuksella liikkeelle oikein norsuannoksella niin ettei koko päivään tunne leualla (näin varsinkin kuulemma alaleuan kanssa) mitään. Jos paniikki alkaa iskeä niin sitten otetaan järeet aseet käyttöön. Itteeni kiinnostaa myös hampaiden valkaisu, joten mietitäänpä sitäkin. Oma käyntini sai miehenikin innostumaan hampulekurille menosta joten kohta täällä suunnalla on hohtohampaita ; )

Ja jottei käsityöt unohtuisi; miehelle on ostettu pipolanka ja metsästän vielä 7veikan musta-valko-harmaa sävyä joka rimmais kaikista parhaiten herran takkiin. Ostin "uuden" Novitan eli Novita Talven jossa paljon minunkin taidoilla onnistuvia juttuja joten kauppojen lankalaatikot vapiskaa! Harmi vaan että kevätlangat tulee kohta kehiin (tai harmi ja harmi) ja talvilankoja on vaikeempi sitten saada, mutta voihan malleja toki soveltaa eri väreilläkin!

Wawy veivaa minkä kerkee ja on syönyt jo kokonaisen kerän, jämät mitä jäi piposta ja aloitettu uusi kerä. Ostin lankaa lisää varoiksi 3 kerää lisää. Jos yli jää voin tehä itelleni vaikka kokonaisuuteen rimmaavat sukat = )